Nyd de bedste spanske charcuterivarer og pølser (embutidos) tilgængelige i vores gourmetbutik for Italien. Vi tilbyder håndværksprodukter og kvalitetsprodukter af de fleste af de populære typer spansk charcuteri og pølser, herunder salchichon, chorizo, lænd (lænd eller fyldt lænd), fuet eller espetec, sobrasada, butifarra, morcilla, cecina, chistorra (txistorra), paltruc eller catalansk tyr, longaniza (llonganissa), coppa, morcon, bytte, sacallona, spansk salami, kalkunbryst, iberisk mortadella, andeskinke, bjergbrød, pancetta, bacon, didalet, somalla, cigaret, chicharrones, flaske, compango , svineost og frokost (frokost). Herunder produkter med oprindelsesbetegnelser, såsom DOP (Protected Geographical Indication), IGP (Protected Geographical Indication) eller ETG (Traditional Specialty Guaranteed), Chorizo Cantimpalos of Segovia, Chorizo of Leon og Morcilla of Burgos.
Vi tilbyder pølser lavet af Iberico, White og Duroc grise. Iberico-pølser er lavet af agern-fodrede eller lokkede Iberico-grise (sorte grise), enten af 100%, 75% eller 50% ren race. Vi tilbyder også nogle af de mest populære spanske pølser og charcuteriprodukter lavet af kød fra kalkun, tyr, ko, vildsvin, hjorte, gås og and.
Vores produkter kommer i flere formater, inklusive hele tørhærdede stykker, delvise stykker af halvdelen eller en tredjedel af et stykke, stokke eller halve stokke, forskåret eller skåret i vakuumforseglet eller beskyttende atmosfære emballage, blokstykker, skåret i små terninger eller strimler, i pakker med flere stykker, hele stykker i premium-emballage, miniposer, snackposer, blandede pakker eller premium-sæt. Chorizostykker kommer i sauterede, stearinlys, farvede eller skiver, både søde eller krydrede med paprika (peber).
Vores tilbud inkluderer de fleste af de førsteklasses og eksklusive spanske charcuteri- og pølsemærker som Cinco Jotas (5J), Casa Riera Ordeix, Joselito, Blazquez, Sanchez Romero Carvajal, El Zagal, COVAP, Casa Tarradellas, Extrem, Palcarsa, Salgot , Cross Rock, Boadas 1880, Iberian Mountain Azuaga, Paladser, Can Duran, Exentis, Pedragosa, Spanien og sønner, Mayoral (Pyrenæerne), Lordship of Montanera, Crucible, Abras, Alfonso Saez, Can Company, Carlit, House Figs, Cecinas Pablo, Noble Court, Cuyar Jabugo, Embuastur, Farcedo, Frial, Goikoa, Kirker, The Joy, The Flower of Mallorca, The Inn, The Jungle, The Union, The Tabanera Sale, Lainurvi, Iberian Legacy Martiko, Noel, Obach, Pont , Rio, Sanchez Alcaraz, fru Julia, Sierra Noble, The Riojana Joy, tante Philip, Urban Picnic, Urkabe, Valldan og Vallina. Alt sammen til den bedst mulige pris og af højeste kvalitet. Alle vores produkter har lange hærdningsperioder og er nøje udvalgt for at give dig den bedste værdi og tilfredshed. Charcuteri og pølseprodukter, som du virkelig vil nyde.
Chorizo: Chorizo er det mest populære svinecharcuteri i Spanien og er et must i ethvert spansk køkken og restaurant. Den findes i snesevis af varianter: Røget, krydret, saltet eller rå, chorizos er et must i køkkenet såvel som på bordet. Cular fra Salamanca, Pamplona, Cantimpalos, El Bierzo, La Rioja, Soria, Aracena, Ronda, Iberico, Huelva, Los Pedroches, Extremadura, Teror (De Kanariske Øer).
Salchichón: Den mest berømte salchichón er nok den fra den catalanske by Vic, lavet med hvidt svinekød, selvom det i de senere år har vundet indpas med iberisk svinekød (sort gris). p>
Fuet: Det er en typisk catalansk pølse, kendt under andre navne afhængigt af produktionsområdet: ‘somaia’, ‘espetec’, ‘secallona’
Lomo (svinekam) / Lomo embuchado: Denne pølse er opnået fra lænden af iberiske agern-fodrede grise og konkurrerer i kvalitet og omdømme med de bedste reserve iberiske skinker. Kammen er udvalgt med lidt fedt og er belagt med røget ‘vera peber’ paprika og salt.
Chistorra (Txistorra): Denne friske pølse, med sin intense smag og rødlige farve, er ekstremt populær i regionerne Navarra og Baskerlandet i det nordlige Spanien, såvel som i nogle dele af Aragon.
Sobrasada: Det er den mest berømte pølse på De Baleariske Øer, især fra Mallorca, selvom det ikke er den eneste i Spanien. Mallorcan sobrasada er den mest kendte på grund af den sorte gris, der producerer en mere smagfuld, salig version i forhold til dens modstykker. Det er beskyttet af en oprindelsesbetegnelse (DOP), og tilsynsrådet sikrer, at ingredienserne og produktionsmetoden er de traditionelle.
Butifarra: En familie af pølser, der strækker sig over hele det antikke kongerige Aragon (et område karakteriseret ved dets fremragende pølse), fra Pyrenæerne til Valencia og De Baleariske Øer, med et væld af variationer i Catalonien. En af de mest berømte butifarra-pølser er den fra La Garriga.
Morcilla: Den mest populære morcilla er den type, der er fremstillet i Burgos (Castilla og Leon), men det er ikke den eneste type i Spanien. Morcilla af løg, også ret populær i Spanien Selvom det også spises stegt, er det mere almindeligt at finde i gryderetter såsom fabada asturiana eller svinekam (callos).
Hvis du gerne vil læse mere detaljeret information om de forskellige typer populære spanske charcuterivarer og pølser (embutidos), så besøg venligst vores indlæg om dette emne på vores blog: Mest populære charcuterie/pølser (embutidos) i Spanien