Nyd de bedste spanske oste, der er tilgængelige til online shopping i vores gourmetbutik for Italien. Vores oste er perfekte til tapas, forretter eller desserter. Vi tilbyder håndværks- og førsteklasses oste af de fleste typer produceret i Spanien, herunder med oprindelsesbetegnelse, såsom DOP (Denomination of Origin) eller IGP (Protected Geographical Indication), såsom Manchego, Cabrales, Tetilla, Afuega’ l Pitu, Arzúa-Ulloa, Camerano, Casín, Cebreiro, Flor de Guía, Gamonedo, Ibores, Idiazabal, L´Alt Urgell y Cerdanya, La Serena, Liébana, Los Beyos, Mahón – Menorca, Majorero, Murcia, Murcia al Vino, Nata de Cantabria, Roncal, Palmero / La Palma, Picón Bejes-Tresviso, San Simón da Costa, Torta del Casar, Valdeón og Zamorano.
Vi tilbyder oste lavet af mælk fra ko, får, ged, bøffel eller blandet mælk med mælk fra to eller flere arter. I henhold til dens tekstur tilbød vi ost, der er blød, halvblød, fast, hård, blå eller cremet (spredning). Med hensyn til smag tilbyder vi oste, som er milde, mellemstore, dristige, stærke, med trøfler, eller flere smagsoste såsom chili, paprika, øl, hvidvin, rødvin, sød vin, valnødder, tomat, oregano, timian, honning, sort hvidløg, ekstra jomfru olivenolie, sort peber og champignon (boletus).
Vores osteprodukter kommer i flere formater, herunder hel ost (helt hjul), halvt ost (halvt hjul), en kiledel af forskellige størrelser, skåret (forudskåret) eller i fløde (spread) format. Vores oste er normalt pakket med producentens originale emballage, som normalt også er vakuumforseglet.
Med hensyn til lagring tilbyder vi oste, der er friske (fresco), bløde (tierno), semi-curado (semicurado), curado (curado), gamle (viejo) og lagrede (añejo).
Vi tilbyder et godt udvalg af oste til specialdiæter, herunder økologiske, fritgående, glutenfri, laktosefrie, lette, fedtfattige, saltfattige, uden konserveringsmidler, usaltede, veganske og vegetariske.
Vores tilbud omfatter de fleste af de eksklusive og eksklusive spanske ostemærker såsom 1605, A Granxa Beley, Ahuyentalobos, TGT, Arquesán, Artequeso, Asturlesa, Bauma, Belai, Betara, Bilkain, Boffard, Buenalba, Campomancha (El Hidalgo) , Can Pujol, Cancho Roano, Carmen, Casa Campo de Tresviso, Catadoiro, Cremositos del Zújar, Don Bernardo, Don Julián (Sanabria), Don Picón de Cuenca, Don Santiago (Quesería Prestes), El Gran Cardenal, El Nostre – Que´s Belt, El Pastor, El Viso, Finca Pascualete, Flor de Esgueva, Flor de Villuercas, García Baquero, Gran Capitán, Guriamen, Inés Granda – Pría Llanes, La Borbolla, La Castuereña, La Cleda, La Fueya, La Pardina, La Pasiega de Peña Pelada, La Trashumancia, La Vasco Navarra, La Xiquella, Lácteas San Vicente, Larra, Larsa, Las Abadías, Les Cabres d´en Peyu, Leyendas de Baztán, Mas El Garet, Mas Rovira, Maxorata, Meloussa, Mercadal, Merco , Montbrú, Muntanyola, Murgó Formatges, Muuu Beee, Orexa, Pajarete, Palancares, Palo Santo, Parra Camino, Pastoralia, Payoyo, Pazo de Queixo, Picos de Europa, POK, Quesería La Pandiella, Quesos Flor Valsequillo, Reixagó, Ronkari , Tío Resti, Urgelia, Cadí, Vega de Ario, Vega Sotuelamos, Vellón de Fuentesaúco, Vicente Pastor og Villacentero, og andre, da dette ikke er en udtømmende liste.
Blandt de mest berømte spanske oste har vi Manchego, let den mest kendte spanske ost i hele verden, som er elsket for sin rige, smøragtige smag og kompakte konsistens. Det kommer i tre typer: hærdet, semi-hærdet og gammelt.
Cabrales ost, også kendt som Quesu Cabrales, Queso de Cabrales eller Cabraliego, er en højt værdsat ost og den mest internationale mad i den spanske nordlige region Asturien med en intens, vedvarende og let krydret smag.
Tetillaost (Queso Tetilla / Queixo Tetilla) er den mest karakteristiske og internationalt anerkendte galiciske ost, let genkendelig på sin form og dens glatte, tynde, strågule skorpe. Ordet ‘tetilla’ definerer klart den traditionelle koniske, konkave-konvekse, pærelignende form, med en lille “brystvorte”, hvilket er grunden til, at det hedder tetilla, hvilket betyder brystvorte på spansk.
Hvis du gerne vil læse mere detaljeret information om de forskellige typer populære spanske oste, kan du besøge vores indlæg om dette emne på vores blog: Mest berømte spanske oste