Nyd den bedste spanske skinke (jamón) og skulderskinke (paleta) tilgængelig i vores gourmetbutik for Italien. Vi tilbyder 100 % iberiske skinker og agern (acorn-fodret), Black Pata, Great Reserve, Field Bait, Bait og Great Reserve Selection. Iberiske og Serrano skinker og skuldre fra regionerne Guijuelo (Salamanca), Jabugo (Huelva), Los Pedroches (Cordoba), Dehesa de Extremadura, Teruel (Teruels skinke), Seron (Seronskinke), Trevelez (Trevelezskinke) og Serrano Corsoci skinke. Mange af dem med betegnelse for oprindelsesmærke for kvalitetsoplysninger, såsom DOP (Oprindelsesbetegnelse), IGP (Protected Geographical Indication) eller ETG (Traditional Specialty Guaranteed).
Vores tilbud omfatter de fleste af de eksklusive og eksklusive spanske skinkemærker som Cinco Jotas (5J), Joselito, Blazquez, Sanchez Romero Carvajal, COVAP, Extrem, Sanchez Alcaraz, Boadas 1880, Aljomar, Fresh Air, Mayoral (La Pyrenaica ). ), Dehesa Baron of Law, ARBU, Iberian Sierra Zuaga, El Charro, Hamones Vallejo, Lordship of the Pedroches, Courtyard of Canata, Milena, Alfonso Saez, Roots, Antonio Alvarez, Castellar, Noble Court, Noel, Spain and Sons , Kirker og Don Paulino Skinker og skuldre tilbydes til den bedst mulige pris og af højeste kvalitet. Alle vores produkter har lange hærdningsperioder og er nøje udvalgt for at give dig den bedste værdi og tilfredshed. Skinkeprodukter, som du virkelig vil nyde.
De tre faktorer, der bestemmer den endelige kvalitet af en skinke eller skulderskinke, er:
Afhængigt af racen er der to forskellige typer skinke:
For at kende de typer Iberico-skinke, som vi kan finde på markedet, skal vi forstå betydningen af de begreber, der vises på salgsbetegnelsen (etiketten) og farverne på deres tilsvarende segl
Kvaliteten af en iberisk skinke er hovedsageligt defineret af det foder, som grisen, som den er opnået fra, har modtaget, og dens racemæssige renhed. Hertil skal lægges en passende hærdningsproces i tid og form, gerne i naturlige tørreskure.
Typer af iberisk skinke (skinke eller palette) sorteret efter kvalitet, idet sort etiket (sort top) er den højeste.
Sort sæl. Beregnet til skinker med 100 % iberisk agern.
Rød sæl. Til skinker fodret med iberisk agern med 50 eller 75 % renhed i den iberiske race.
Grøn sæl. For iberiske markfedeskinker med en procentdel af den iberiske race på 50, 75 eller 100 %.
Hvidsæl. Til iberiske opfedede skinker med procenter af iberisk race på 50, 75 eller 100 %.
Den første ting at sige er, at hvide skinker eller hvide skinker er skinker, der normalt kommer fra grise af racer såsom: Duroc, Pietrain, Landrace eller Large White. De fodres normalt på gårde i et intensivt regime baseret på foder og korn.
Den bedst kendte er Serrano-skinken. Vær forsigtig, for ikke alle hvide skinker er Serranoskinker, selvom vi ofte omtaler dem som sådan. Udtrykket Serrano skinke svarer til en ETG (som står for “Traditional Specialty Guaranteed” på engelsk).
I henhold til spansk lov kongeligt dekret 474/2014 af 13. juni 2014, som godkender kvalitetsstandarden for kødprodukter, kan følgende omtaler også medtages for skinker og skuldre, forudsat at de overholder den minimumsproduktionsperiode, der er fastsat for hver omtale:
Der er også en række hvide skinker, der er beskyttet af den beskyttede oprindelsesbetegnelse (D.O.P.) Jamón de Teruel .
Hvis du gerne vil læse mere detaljeret information om de forskellige kvaliteter af spanske skinker, så besøg venligst vores blog: Forskellige kvalitetstyper af spanske skinker